Vuurwerk aansteker oudjaar 2017

Directe ontbranding

In de december maand zijn wij de nummer 1 in de verkoop van vuurwerk aanstekers. Dit komt door een combinatie van ons leuke aanbod voor kerst, lage prijzen en de kwaliteit die elk jaar mensen terug laat komen voor nieuwe designs.

Het grootste voordeel van onze vuurwerkaansteker, ookwel bekend als de plasma aansteker zijn de krachtige plasma stralen, vonk resistente coating en het feit dat het knopje aan de zijkant zit. U drukt op de knop, een plasma straal van meer dan 600 graden zal direct ontbranden, waarna het lont direct aan zal staan.  En omdat het lontje direct aan staat weet u precies wanneer u weg moet lopen om op een veilige afstand te gaan staan. En omdat het tijdens de jaarwisseling vrijwel altijd waait of regent is het wel zo vrij dat onze aanstekers niet uit kunnen waaien en spatwater dicht zijn.

Anti-vonk

Door de sterke coating op onze plasma aanstekers zullen de vonken van vuurwerk geen schade toerichten op de aansteker zelf. Nu is het natuurlijk wel zo fijn om zelf ook uit de gevarenzone te blijven, daarom zit de knop aan de rechterzeide van de plasma aansteker zodat je hand op een veilige afstand zit.