USB Aansteker, goede investering?

Een slimme investering zo'n USB aansteker.

 

Of je nou rookt of niet, je koopt vast en zeker geregeld een nieuwe aansteker omdat ie weer op is óf je vult hem bij met vloeistof. Allebei een structurele kostenpost. Gemiddeld koopt een roker 2 aanstekers per maand. Dit lijkt op zich niet veel maar als je bedenkt dat een aansteker vaak al gauw een euro kost komt dit op een totaal bedrag van 24-48 euro per jaar. Met onze elektrische plasma aansteker doe je een eenmalige investering en kan je hem opladen wanneer je wilt, simpel met een USB kabel. Zo bespaar je jezelf een hoop geld!


Altijd een eyecatcher


De simpele Bic aansteker zal geen gezichten trekken, echter met deze USB aansteker als eyecatcher zal je op elk feestje een praatje kunnen maken. Let wel op dat niemand je vuurtje 'leent'.

Windbestendig


Afgezien van dat hij USB oplaadbaar is, is hij ook nog eens te gebruiken in de zwaarste weersomstandigheden. En je kan hem zelfs onder de kraan schoonmaken, ideaal. 

Net zo lang mee


Een elektrische Plazmatic aansteker gaat gemiddeld tussen de 100 en 200 gebruiken mee, dat zijn 10 tot 20 pakjes sigaretten of 200 kaarsjes. Als ie op is hoeft de USB plasma aansteker ook maar kort op te laden, dus je hoeft niet zonder te zitten.